Forum > Annet > Debatt

Kompis1
Opprettet i dag kl 14:16 av Kompis1, mann, 63 år, Oslo.
Wok....
Gårsdagens KyllingWok... aaahhh...

Legge merke til at jeg bruker en ekte Kinesisk TYNN karbonwok og gass for å få høy nok varme og kunne justere varmen raskt opp og ned. Et must for ekte woking... Teflonpanner funker absolutt ikke til woking! Du kan ev bruke en stekepanne av karbon eller stål, det går også greit. Men da har du ikke samme kontroll på varmen. Du må også bruke en olje som tåler høy varme, f-eks grapeseed oil er perfekt og den får du shoppa i utlendings-butikker. Og Gass er absolutt best...

Sunt og jævlig godt...

Svar på innlegg

YETI
#1. Postet i dag kl 20:25 av YETI
Elsker wok. Sunt og godt med så mangen muligheter.
Blir wok på meg i kveld etter dette bilde😉
Kompis1
#2. Postet i dag kl 20:47 av Kompis1
Elsker wok. Sunt og godt med så mangen muligheter.
Blir wok på meg i kveld etter dette bilde😉
Jah... Wok er snadder om det gjøres riktig