Logg inn
Fyll inn ditt brukernavn og passord:
Brukernavn
Brukernavn mangler
Passord
Passord mangler
Meny
Oversikt
Søk
Megafon
Forum
Apps
Om
Bli medlem
Logg inn
546 Pålogget nå
Møteplassen for turglade mennesker
Logg inn
Bli medlem
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
Forum
>
Annet
> Debatt
Opprettet 06.10.2024 av
Kompis1
, mann, 63 år, Oslo
.
Ekte halvgrovt surdeigsbrød...
Et tradisjonelt surdeigbrød som du forventer skal se ut når du shopper hos bakern. Bare det at mine er enda bedre
De er jo også rådyre å kjøpe på bakern... Bakt på pizzastein i ovna med vanndamp de første 15 min på 250C,
deretter fjerne dampen og senke tempen de neste 30 min....
Vil du haaaa?
Svar
|
Siter
|
Varsle
|
Overvåk
Svar på innlegg
#1. Postet 06.10.2024 av
Bor13
Wow! Det ser veldig godt ut😊
Svar
|
Siter
|
Varsle
#2. Postet 10.10.2024 av
Norravind
Deilig...jeg lager også selv...ellers: nydelig sjekke triks
Svar
|
Siter
|
Varsle
#3. Postet 14.10.2024 av
Kompis1
Deilig...jeg lager også selv...ellers: nydelig sjekke triks
Svar
|
Siter
|
Varsle
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
annonse
Topp 8 turforslag for sommerhalvåret
|
Hvordan finne en turvenn?
|
Tips for en vellykket fjelltur
|
Flere saker >>
Turvenn.no er levert av Social Garden AS © 2024 |
Medlemsavtale
|
Personvernerklæring
|
Bruk av informasjonskapsler
|
Tilpass samtykkepreferanser
|
Kontakt oss
Turvenn.no
|
SeniorDate.no
|
Skeiv.no
|
KristenDate.no
|
NettDating.no