Logg inn
Fyll inn ditt brukernavn og passord:
Brukernavn
Brukernavn mangler
Passord
Passord mangler
Meny
Oversikt
Søk
Megafon
Forum
Apps
Om
Bli medlem
Logg inn
530 Pålogget nå
Møteplassen for turglade mennesker
Logg inn
Bli medlem
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
Forum
>
Annet
> Debatt
Opprettet 06.10.2024 av
Kompis1
, mann, 63 år, Oslo
.
Fransk Melkeloff...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager...
Fransk Toast-loff som inneholder både salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert i ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken.
La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha en soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).
Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....
Come want some...?
Svar
|
Siter
|
Varsle
|
Overvåk
Svar på innlegg
Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
annonse
Topp 8 turforslag for sommerhalvåret
|
Hvordan finne en turvenn?
|
Tips for en vellykket fjelltur
|
Flere saker >>
Turvenn.no er levert av Social Garden AS © 2024 |
Medlemsavtale
|
Personvernerklæring
|
Bruk av informasjonskapsler
|
Tilpass samtykkepreferanser
|
Kontakt oss
Turvenn.no
|
SeniorDate.no
|
Skeiv.no
|
KristenDate.no
|
NettDating.no