Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Annet > Debatt

Kompis1
Opprettet 06.10.2024 av Kompis1, mann, 63 år, Oslo.
Fransk Melkeloff...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager...

Fransk Toast-loff som inneholder både salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert i ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken.

La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha en soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).
Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....

Come want some...?

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseKjøp en Turvenn-kopp