Forum > Annet > Debatt

Kompis1
Opprettet 06.10.2024 av Kompis1, mann, 63 år, Oslo.
Fransk Melkeloff...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager...

Fransk Toast-loff som inneholder både salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert i ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken.

La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha en soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).
Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....

Come want some...?

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
annonseCamp Villmark - For oss som elsker friluftsliv
annonseFriluftsliv - Oppskrifter på turmat
annonseKjøp en Turvenn-kopp